Vaknar upp till ett brunt Europa

Läste på twitter idag: Till alla som undrar hur folket lät nazisterna komma till makten för 80 år sen säger jag, välkommen till 2014. "Mustafa AlSayed Issa"
Det är så sant. Nazism och främlingsfientlighet föds ur rädsla. Rädslan att förlora sitt jobb, rädslan att hamna i ett utanförskap och rädslan att inte få bli del i ett sammanhälle. Det är därför viktigt att vi håller ihop och att vi ser till att alla människor får känna ett egenvärde. Utanförskapet har ökat markant de senaste åren. De rika blir rikare och de fattiga fattigare. Alltfler har blivit arbetslösa och tvingas leva på marginalen. De sjuka har fått ett tuffare liv, förutom att oroa sig för sin sjukdom så har de också tvingats att vända på varje krona. Låt oss därför gemensamt arbeta tillsammans för att vända skutan Sverige. Vi ska inte ställa svaga mot svaga. Vi ska se till att resurserna fördelas mer rättvist. Vi ska se till att det blir en svetsare från de norra delarna i Sverige som blir vår nästa statsminister, Stefan Löfven!

Sitter på jobbet. Har jouren och slutar inte förrän kl 20. Jag är förmodligen den enda som är kvar och det är rätt tråkigt. Har haft en del samtal men jag blir inte precis nedringd.

Åh, på fredag åker vi till Göteborg. Längtar så jag håller på att dö. Ska bli underbart att träffa de båda sötnosarna igen. Pussa på dom. Krama på dom.

 
En bild på tomten. Det är ju trots allt mindre än sju månader till julafton

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Sista dagen arbetad innan semestern

Långt emellan inläggen