Från hell

Ja, hostan. Jisses, jag har inte hostat så sen...sist. När jag för tre år sen låg inne för svår lunginflammation. Men, jag har i vart fall inte feber. Inte ofta i alla fall. Eller mer som en gång om dan typ en timme eller så. Konstigt. Den är inte hög utan ligger strax under 38, men kännbar. Jag är en sk lågtempare med en normal temp kring 36,1 - 36,3. Så, jo 38 känns. Men lika plötsligt som den kommer lika snabbt är den borta. Som flyget då och inte som tåget då.

Tänkte göra ett allvarligt försök till att jobba på fredag. Lugn början. Nästa vecka Är det också lugnt i kalendern. Bara Turkiet på agendan.

Igår bokade vi hotell i Malmö för att fira nyår. Ska bli kul med lite omväxling på firandet. Härligt att få fira med barnbarnen också.


Kommentarer

  1. Can I simply say what a reduction to find somebody who really is aware of what theyre speaking about on the internet. You definitely know easy methods to bring an issue to mild and make it important. Extra people need to learn this and understand this side of the story. I cant imagine youre not more in style since you positively have the gift. casino real money

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Sista dagen arbetad innan semestern

Förhandling, värvning och annat