Helg i Hällevik

Trots att vi var utkörda i fredags så har helgen varit helt underbar. Filmen var bra, men hade trott att den skulle vara ännu bättre. Ungarna stack till Kristianstad när vi kom hem, så det passade ju bra.
Lördagen gick i mys, pys och fikatecken. För omväxlings skull så var syster med och dottern hemma. Kvällen bjöd både på barhäng, bubbel innanför västen samt bubbel i badet.  Gårdagen var väl lite i samma anda, förutom allt det där sista med bubbel och sprallevann. Tömde dock vårt spa och rengjorde och fyllde på och allt det där som ska till. Det jag däremot inte gjorde var att färga håret. Jesus i himmelen som det ser ut. Detta måste göras ikväll, det funkar liksom inte med mascara längre.
Tisdag, onsdag och torsdag blir det utemiddagar och jag vill egentligen inte. Men va tusan, plikten kallar och då har man liksom inget val. Har besök hela veckan från Sydafrika och samlat med allt annat som ska göras så kan man milt sagt säga att den blir hektisk.
Vila? Jo, den tiden kommer också. kanske till jul, eller inte förresten. Då har vi celebert besök av två yrväder, det ena mer yr än den andra. Bäst att yra själv lite då

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Långt emellan inläggen

Johannesburg