Semestern är slut

Ärligt talat, en underbar semester börjar nu lida mot sitt slut. Sitter på flygplatsen och väntar på flyget som ska ta oss tillbaka till kalla och ruskiga dagar. Vi, läs Göran, har kört vänstertrafik utan missöden. Jag har suttit bredvid och försökt styra när vi har kommit för långt ut till vänster. Vi har hittat överallt, förmodar att det är GPS förtjänst.
Vi har sett valar, sköldpaddor, pingviner, svanar, katter, påfåglar och en massa andra djur. Visst hajar, skådades också, dock ej av mig. Vi har testat massor av viner. Den eftermiddagen blev vi på lyset. Väldiga på lyset. Vi har ätit fantastisk mat. Tyvärr. Jag har varit kass i magen några dagar, dock ej mer än hemma. Vi har bott på fina ställen och vi har spenderat in i helvetes med pengar. Vi har sett en tant, från sin bil, tömma stomipåsen ut på vägen. Vi har lagt oss tidigt och gått upp tidigt. Solat under ett limeträd och under citroner gula. Druckit flera strawberry D nåt. Sanna har druckit två såna drinkar, den ena dock bara till hälften.
Nu återstår bara en kopiöst jobbig resa hem. Önskar att det fanns en knapp att trycka på och vips. Men det finns det inte.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Långt emellan inläggen

Johannesburg