Badkläder

Något mindre plågsamt att prova såna saker idag. Det blev en baddräkt, orea, och en tankini, rea, och ett par trosor, rea, till den. Billigt blev det minsann inte. Orea-baddräkten kostade hela 1300:- Herregud, är det verkligen lagligt att ta så mycket betalt för en tygbit? Måste ju ha en som passar mina långa bröst. Gick fint att rulla in dom i kuporna. Storlek 38. Glad. 
Tankinin, 300 spänn. Rimligt. Snygg. Storlek M. Glad. Trosorna till den, 249:- och även det rimligt. Storlek? Jo, här hade jag och expediten en intressant diskussion. Jag sa att jag nog behövde 40. Hon sa, nej 38 måste bli bättre. Sen tittar hon på min rumpa,höfter och säger, - Nej det går inte. Du är så liten däröver så 36 räcker garanterat. Till slut tvingade hon mig in i provrummet igen (jo, jag hade redan tillbringat en halvtimme därinne med massor av baddräkter och allehanda badtöj). En stund senare så fick jag konstatera att strl 36 satt bäst. Hon hade rätt och jag såg en antydan av "vadvardetjagsa-min"

Så, nu har jag en stilla undran, hur fan ser jag ut egentligen? 36 över assen och 75F över de långa. Midjan är som sagt ett minne blott, eller snarare, inget minne alls. Man kunde väl önskat lite bättre proportioner. 

Idag satte jag tiden på löpbandet till 40 minuter. Skulle jag tya hela tiden? Japp, det gjord jag, men 
rackaren vad trött jag blev. 

Oj vad sulten jag är nu. Har bara ätit en kycklingsallad till middag. Med betoning på sallad ska jag också tillägga. Kycklingen hade rymt. Det mesta. 













Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Långt emellan inläggen

Johannesburg