Imorgon blir en stor dag

Mamma kommer hem från sjukhuset. Det är fortfarande lite kvar att ordna med men det hinner vi. Sängen och allt det andra kommer under förmiddagen. Hämta medicin och handla lite bubbelvatten, sen är det klart. 
Ska bli skönt för henne och för oss som kommer att ha närmre till henne. Karlskrona är världens ände. Tio mil enkel väg blir mycket till slut. 

Ikväll har det äntligen regnar några droppar. Inte blev det mycket men alltid något. Hoppas på lite mer inatt. 

Var och tittade på ett totalrenoverat hus här i Hällevik ikväll. Det var SÅ fint. Smakfullt in i minsta detalj. Helt öppet därnere med två avdelningar för att äta. Fin kakelugn med en lucka i rostfritt. Normalt är det mässing, men detta var så vackert. "Gammal" köksspis inmurad i en murstock. En innervägg i tegel. Taket var av ohyvlat trä som var vitpigmenterst. Mörkt trägolv av plank. Ett badrum som var enormt. Himmel vad fint. Sätter man sig där går man inte ut i första taget. 
Ovanvåningen bestod av två stora sovrum och ett "allrum". Lika vackert som nedervåningen. Utsikten helt betagande. Hela viken. 
På detta har de byggt en gäststuga med toalett, kök, ett sovrum, ett allrum och ett sovloft. Önskar jag kunde visa er. Ska kolla om jag kan ta foton nästa gång. 
Frida, jag drar med dig dit nästa gång du är hemma!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Långt emellan inläggen

Johannesburg