Måtte det snart vara vardag

Ätit för mycket och rört sig för lite, så kan man summera ledigheten så långt. Fortfarande är det över en vecka kvar innan man går i arbete, men från nyår så får det vara nog. Till sommaren ska ytterligare 7 kilo ha försvunnit, sen är jag nöjd. Om det ska lyckas blir det stenhårt från och med på lördag.
Imorgon ska vi till goda vänner och fira av det gamla och in det nya. Det ska bli kul att ha familjen Iveskär-Birgersson med sig också. Förrätten står vi för så idag har vi gjort följande:
Snittar 1 med rödlök, creme fraiche, philadelhiaost med smak av örter och vitlök. Fördelas på tunnbröd och ovanpå lägger man rökt nötkött (ska egentligen vara ren, men hittade ingen). Snittar 2 med en krämig och kryddig svampstuvning. Vi har dessutom gjort kakan till kaffet. Det skulle bli en mustig chokladkaka men eftersom jag inte hade kakao hemma så fick det bli en omustig. (Jag la i lite chokladsås istället). Självklart mycket smör och mörk choklad. Varmrätt och nattamad på det och ni fattar att mitt nya liv måste göra en rivstart på lördag. Hej å hå, men det ska gå.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Sista dagen arbetad innan semestern

Långt emellan inläggen