Rörigt i Hällevik

Det är synd att säga det, men det är ganska skönt att slippa att bo i röran denna vecka. Allt är nu nerplockat från väggar, möbler flyttade och maken har skruvat bort att kontakter, allt för att målaren ska kunna ha full fart. Vi trodde att han skulle komma idag men de hade ett annat jobb som skulle slutfärdas, det betyder att de kommer imorgon bitti istället.
Nu är jag i alla fall på väg till Stockholm. Som vanligt försenade. Idag handlar det om lokkraft. Tydligen är det bara en motor eller nåt, för man har svårt att accelerera. Man skulle ju kunna göra som en profil hemifrån gjorde när han arbetade som busschaufför. Var han sent ute så hoppade han helt enkelt över några hållplatser. Praktiskt. Han sparade tid och ibland "körde" han också in lite. Kunde anlända slutstation en sådär tio minuter innan tidtabell. Ibland stannade han och kollade grödorna som växte på åkern och då fick han ju också köra på för att hinna i tid. Då gällde det för damerna att hålla i hatten för det blev svänga av i kurvorna. Han jobbade inte så himla länge på det stället av nämnda skäl. Han blev därefter anställd på ett latsbilsföretag och det fick också sin historia. Om det berättar jag en annan gång.

Kommentarer

  1. Oj det låter som Viktors buss chaufför , han tittar på Viktor ibland o bara kör förbi, det är ju hans förbannade skyldighet att stanna.

    SvaraRadera
  2. Det är inte Viktors busschaffis. Den jag skriver om har slutat för längesen. Men vad är det för människa som Viktor ska åka med? Har ni tagit upp det?

    SvaraRadera
  3. Skönt att ha en extra lägenhet:) Vad säger Göran? kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Sista dagen arbetad innan semestern

Långt emellan inläggen