Se hit alla tågresenärer och blivande såna

Nu är det dags för revolution. Vintern har varat i några dagar, kanse en vecka eller så, men det är redan dags. Från Sölvesborg gick det enligt planen. 06.52 och vi ankom Hässleholm på tid. Men, vi kom inte ut ur tåget. Det var fe
l på det elektriska sa man i högtalaren. Allt fick stängas ner och startas om och det tog sina modiga 15 minuter. Nu hade vi tur? i oturer. Stockholmståget som ska avgå från spår fyra klockan 07.57 var också försenat. Först 10 minuter, sen 20 sen 30 sen kom det. Fast till fel spår. Rusa upp för trappan, rusa ner för trappan. Det såg ut som det gör när H & M har rea i mellandagarna. Hualigen. Nu sitter jag i alla fall i vagnen och kan konstatera att vi för tillfället är 90 minuter sena. Den första halvtimmen berodde på att personalen inte fanns på plats vid avgång från Malmö, den andra minuterna beror på vädret (häpp!), en dörr som inte gick att stänga, förvirrade folk på perrongen eftersom en av vagnarna fattas.
Så, nu tänker jag starta ett upprop och revolution (?). Alla ohugade tågresenärer. Se upp. Snart kommer det att hända. SJ tillbaka till folket. Hela Sveriges Järnväg. Samtidigt ska jag passa på att avskaffa vintern. Men det tar lite längre tid.



Vi har i alla fall sittplats. Det verkar inte de som färdas på tåget ovan ha.

Bilden lånad från madworld-bitten blogg

Kommentarer

  1. oj oj oj du har stora planer.

    Berätta för mig hur det går med avskaffandet av vinterns sen!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Sista dagen arbetad innan semestern

Långt emellan inläggen