Jul och nyår i ny tappning

Ja inte jul utan det är nyåret som blev i ny tappning.
Barnen, barnbarnen och svärsonen och syster firade julafton här. Var hur trevligt som helst. Tomten kom och även jag hade varit lite snäll.
Dagarna har varit lata med lite spinningpass. Hatar det inte lika mycket längre men frågan är när jag ska börja älska det? Somnat tidigt och vaknat tidigt.

Nyår firades i Malmö. Vi har ALLTID firat med några vänner men det här var verkligen trevligt. Blir det nästa år också så åker vi bara i en natt. Nu var vi iväg två och det var supertrevligt men affärerna hade inte öppet i söndags precis.
Handlade i vart fall en bh på nyårsafton. Halvs priset på stora delar av sortimentet. Jo, Triumph förstås.
Hittade också en ny pärla att äta lunch på. Ligger på Gustav Adolfs torg. Mysigt och lite franskt stuk.
Så god mat.
Kvällen hade bokats på hotellet med nyårsmeny. Vi hade väl inga stora förhoppningar eftersom julbordet var mindre bra. Nå, det var faktiskt väldigt bra. Mycket folk och fantastisk service.
Först en sorts Chips (gröna och knottriga och supergoda och till det fick vi en sangria. Till förrätt fick vi hummer med med en het sås till och lite annat smått och gott. Varmrätten var kalvbringa (så himla mör) med en mole såsom pumpakräm mm. Till efterrätt blev det en sorbet med choklad och marräng och allt i smak av mango i olika varianter.

Tåget gick i tid både dit och hem. Häpp!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Sista dagen arbetad innan semestern

Långt emellan inläggen