En dag full med händelser

Morgonen började med att jag gick till Dr. Peter. Specialist på öron, näsor och halsar. Inget fel på mina bihålor. Det var ganska normalt. Däremot är det inte normalt att man använder nässpray varje dag. Han undrade om jag kunde tänka mig att få stinknäsa. Näe, verkligen inte. Det kan vara en av de biverkningar vid för mycket användande. Körtlar blir inflammerade och börjar stinka. Enligt Dr. Peter så stinker det inte lite heller. Mycket svårt att bli av med. Nu ska det avvänjas. Får lov att ta nässpray ikväll också. Nu blir det tre kortisontabletter varje morgon i tre dagar. Sen två i tre dagar, sen en om dagen tills de är slut. Fick 25. Ska samtidigt ta kortisonspray 2x2 om dagen. Fasar för avvänjningen. 

Har varit och tittat på ett rum idag. Kändes riktigt hemtrevligt. Hon var vänlig och hade städat ur rummet. Bred säng, 1,20. Skrivbord (kommer att ha tv:n där), hylla och nattygsbord. Har stor möjlighet att sätta min egen prägel på rummet. Skönt. Jag bestämde mig. Jag tar det. Ligger hyfsat bra till. Tretton minuter med tunnelbana. Promenad i tio minuter. Tredje våningen och ingen hiss. Okay, men det blir ett jävla asande med väskan. 

Imorgon ska jag till optikern.  Sen blir det psykologen. Resten av tiden ska jag försöka jobba med en redovisning. Inte kul men ett måste. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Långt emellan inläggen

Johannesburg