Ögonen i kors

Käre tid. Jag har svårt att tro att det finns någon som är lika trött som jag, men det gör det ju. Har jobbat från tidig morgon till sen kväll med allt vad det innebär. Livrädd att försova mig. Det i sin tur gjorde att jag sov oroligt. Varje natt. 
Gästerna på kongressen har varit mycket tacksamma och har tyckt att vi har ordnat det på allt på ett fantastiskt sätt. 
Torsdagen bjöd på en enkel middag för de som anlänt under dagen. Som vanligt så kom de flesta när de skulle, en del när de inte skulle och ett par tre stycken kom liksom inte alls. 
Fredagen med kongressöppningen var magisk trevlig. Kvällen följdes av välkomstmiddag för över 70 gäster.
Lördagen ägnades åt kongressarbete och sen eftermiddag hade vi en sightseeing i stan. Båttur. Besök på Skansen följt av en fantastisk middag på Soliden. 
Söndagen inleddes med en seminarium och kvällen ägnades åt party, party. 1000 gäster inbjudna där våra gäster satt vid honnörsborden. Vansinnigt kul. Vi fick via paddor önska musik från olika årtionden. Rockstjärnor, Rongedal, Magnus Carlsson med flera uppträdde. Alla var i fullständig extas av all bra musik. 
Nu ligger jag i sängen och hoppas på supersömn i natt. Imorgon bär det ut på trevligheter igen. Ska åka båt till Vaxholm tillsammans med ett gäng sydafrikaner. Där äter vi lunch tillsammans. 

Invigningen och fanparaden

På väg hem efter middagen på Soliden. Vår kamrat från Spanien sjunger grannt

Seminarium för våra gäster. Hur funkar den svenska modellen egentligen?

Magnus Carlssoni full action

Sveriges nästa statsminister tackar för maten 






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Sista dagen arbetad innan semestern

Långt emellan inläggen