Tiden går

Fredag imorrn och nästan jobbat en vecka. Vad hände? 
Haft lagom med jobb i veckan. Hoppas det fortsätter så men jag måste lägga in PKT i almanackan, dvs PåKontoretTid. Vill behålla den här känslan av någorlunda välbefinnande.

Kollade blt och tog lite prover. Blt var hyggligt okay och har så varit i veckan. Lite för högt på kvällen men det har varit mycket värre. Blodprovet vet jag inte än.

På lördag åker vi till Eriksberg och gottar oss. Har bokar Sommarlyx med bästa rummet, inklusive trerätters. Fick ett mejl från dem igår där det står att vi har blivit uppgraderade till femrätters. Billigt? Nä. Dyrt? Ja. Får hoppas det är värt det. 

Börjat med bättre mathållning, läs LCHF men med lite mindre fett och lite rotfrukter. Inga mängder men hade lite riven morot i köttfärsen igår. 
Gått PW två ggr hittills i veckan. Skönt. Blivit ganska trött. Lite över fem km båda gångerna. Ska testa och jogga lite imorrn. 
Känns bra.
Ingen alkohol tills vi åker till SA. Vill kolla om pumpen funkar bättre då. Sen blir det ju färre kalorier och färre synder. Färre sug. 

Provade en klänning igår som en jobbkompis köpt. Helt ljuvlig. Storleken perfekt M, töjbar....haha.
Ett par tre kilo ner hade väl int skadat på den. Färgen var dock helt fel, men jag ska ha utkik efter den modellen. Köps på Joy och designad av Adamo. Tror jag. Fast fan vet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Sista dagen arbetad innan semestern

Långt emellan inläggen