Trevligt i Hovmantorp

Yes, det var det. Både härligt sällskap och kul revy. Dom är fantastiskt duktiga de där som jobbar med den. Riktigt proffsiga faktiskt. Sällskapet gjorde ju sitt till. Alltså, vårt sällskap. Underbart trevliga människor med mycket humor och glimt i blicken. Mat? Det fick vi, och väldigt god mat dessutom. Till lunch hemgjorda biffar med lök, sås och potatis. Som vanligt åt jag alldeles för mycket. Likadant till middagen. Thaimat som avnjöts i två omgångar. Frukosten ska vi inte tala om. Ägg, bacon, färskpressad juice, smoothie, skinka, ost, härliga goda mörka frallor, kaffe och mer därtill. Tack Rolle och Helene, för en toppenhelg.
På revyn träffade vi också Kitte och Bengan. Kul. Det var så länge sen och det borde vi göra något åt. Hoppas vi kan ses lite längre fram i vår.
Nu är vi i alla fall hemma. Mätta och nöjda med helgen. Vi fick tyvärr ett besked för några timmar sen som vi verkligen inte ville ha. Min svåger fick i morse en hjärtattack. Men som jag har förstått så mår han efter omständigheterna bra. Tänker på syster och hennes familj och håller alla tummar och tår för att det ska så förblir.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Långt emellan inläggen

Johannesburg