Säg den som lycklig är

Har sen i torsdags eller så inte mått så himla bra. Igen. Illamående. Ont i magen. Yrig. Bubbelkänsla. Mår inte bra helt enkelt.
Åkte upp till Sthlm igår och hem idag. Har fått tid hos doktorn imorgon bitti. Jag tror att det är någon form av biverkning av de nya tabletterna. Den sorten har ganska allvarliga såna.

Igår åkte Sanna och jag till Sthlm för att vara med på S stora valvaka. Vi hade bokat övernattning på Clarion Sign. När vi kom fram så var det fullt pådrag. Det visade sig att Moderaterna skulle ha sin stora valvaka där.
Nå, Sanna och jag gjorde oss iordning och en timme senare vandrade vi vansinnigt vackra till valvakan. Massor av goda vänner, ytliga bekanta och annat löst folk träffade jag. Vi hade det trevligt och lite småputtrigt sådär. 
Efter Stefans segertal gick vi tillbaka till hotellet. Där var det inte lika muntert minsann. Natten var eländig. Inget sov. Täppt i näsan (jo det är en av de vanliga biverkningarna). Illamående. Till frukosten gick vi klädda i sosse-t-shirts. Vi var glada. Det var det inte alla som var. 





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Långt emellan inläggen

Johannesburg