Underbara Stockholm

Flyget gick i princip som planerat.
Efter check in på hotellet gav vi oss ut på stan för att äta nåt. Hubbes först. Där blev det mest bubbel (två småflaskor för mig) medan gubben drog i sig en hummersoppa. Efter det en spansk sylta. Åt den bästa nachos jag överhuvudtaget ätit. Ost, köttfärs och jalapeños ovanpå. Det var en rätt vi delade på. Bubbel igen. Gick en sväng och lyckades hitta ett par träningspants. Letat länge men inte hittat nån som jag tyckt verka vettiga.
Middagen intogs på en belgisk restaurang. Blandande feelings. Maten, helt okay men ingen  Wowupplevelse. Servicen com si, com sa. En var supertrevlig. Den andre butter och slängde fram sakerna. Bubbel igen. Nå, det ska dröja innan vi går dit igen.
Somnade redan vid 22-tiden. Trööööötttt.
Vädret har varit helt fantastiskt. 22 grader när vi vandrade hem vid 21-tiden. Ingen sommarkväll som slår det. Inte ofta i alla fall.

Nu ligger vi i sängen och dricker champagne. Taittinger. Födelsedagspresent av gubben. Gott. Klockan är 11:47 och lite lullig är man. Nu är dock drickat snart slut och vi ska bege oss till stan.
Olalallalalalalalalal. Hele dan

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Sista dagen arbetad innan semestern

Långt emellan inläggen