Upp och ner

Verkligen. Blodtrycket verkar vara något mer stabilt. Åtminstone i slutet av veckan kändes det så, likaså över helgen. I tisdags så krisade det nog. Hörde att mina jobbkompisar pratade men det kändes som om att jag satt i en bubbla. Utanför. Nå, något bättre nu. Tror jag.

Har tillbringat helgen i Göteborg. Jätteskönt att träffa de små. Hjärtat smälter och efter ett brev som vi fick så svämmade mormorhjärtat över. Älskade barn.
Dock, hektiskt har det varit. Ja, lördagen då eftersom fredag kom vi upp på kvällen och idag stack vi efter frukost.
Lördag. Upp och äta en macka. Iväg till SATS för att köra ett spinningpass på en timme. Så himla kul. Andra cyklar. Jag körde med pulsband. På tavlan framför kunde man följa sin puls och var man låg (inget konstig, det gör man i stan också) men man kändes se hela passet och hur det fortlöpte. Totalt 1 timmer och 5 minuter.
Efter det, iväg till en annan sporthall för att se ett av barnen spela handboll. Sen hem för en lätt lunch med grillad kalkonkorv. Kaffe och iväg igen. Barnen skulle ha lördagsgodis och direkt efter inköp till en annan sprothall för att se bär barnen spelade innebandy. Hemma vid 17...sååååå trött.
Efter en supergod lunch bestående av lax så dog man. Slut. Sängen fick sällskap vid halv tio. Sov tills halv nio idag.

Några dagars jobb. På torsdag bär det iväg till Bryssel. Lite semester är inte dumt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Långt emellan inläggen

Johannesburg