Borde ha

Dåligt samvete för all mat jag åt, men det har jag inte. Bestämde mig för att njuta av varje rätt. Åtta rätter plus choklad i band till kaffet. Och hör och häpna, jag fullständigt älskade alla rätter utom en, getost.
Vi fick i tur och ordning
1, Dim sum med fläskkött. Kantarell-dipp
2, Stenugndbakat bröd med sjögrässmör från Hanö. Serverad på planka och sten.
3, Risotto med svart tryffel från Kroatien.
4, Ångkokt vildlax med vilda örter
5, Angus biff, benmärg, pesto, vildvitlök, ostronskivling
6, Lättrökt getost från Skåne, äpplestavar, tomatchutney och hemgjorda digestivekex
7, Cambridge crème brulee
8, Varm mörk choklad sufflé med bitter caramel parfait serverad på pinne
9, kaffe med mörk choklad smaksatt med havssalt och fänkål upphängd på ett sidenband.

Middagen tog över fyra och en halv timme. Lokalen var inte mycket att hurra för, men det visste vi. Det heter trots allt "fine food not fine dining"


















Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Läkaren avklarad

Lögn i helvet

Klippning och käkkirurg