Musslorna blev supergoda
Förrätt
4 stora grönmusslor per person
Riven västerbottenost
Vitlök
Grädde
Smör och mjöl
Salt och lite socker
Gör en bechamelsås. Den ska vara mycket krämig. I med vitlök och riven ost.
Lägg musslorna, det ska vara halvor och de är rätt stora plus att de ska vara frysta, på en ugnfast form. Lägg/häll en klick sås över varje. Det som blir över häller ni i över allt. Ta lite ströbröd. In med det i ugnen, som ska vara på 225 grader, i 15 minuter. Servera nyrostat bröd till. Mums.
4 stora grönmusslor per person
Riven västerbottenost
Vitlök
Grädde
Smör och mjöl
Salt och lite socker
Gör en bechamelsås. Den ska vara mycket krämig. I med vitlök och riven ost.
Lägg musslorna, det ska vara halvor och de är rätt stora plus att de ska vara frysta, på en ugnfast form. Lägg/häll en klick sås över varje. Det som blir över häller ni i över allt. Ta lite ströbröd. In med det i ugnen, som ska vara på 225 grader, i 15 minuter. Servera nyrostat bröd till. Mums.
Kommentarer
Skicka en kommentar