Hur man kurerar sig snabbt!

Ja, här kommer ett färskt tips! 
Försök sova lite längre eller vila ordentligt. Ät ett par knäckemackor, modell glutenfria. Tugga dem väl och svälj ner med lite lemonad. 
Klä av dig alla skitkläder och in med dem i tvättmaskinen.  Duscha ordentligt bort allt mög och alla kvarvarande ruttnaäggbakterier. Smörj in dig med Apolivas kroppsolja. Lite deodorant under armarna är heller inte fel.
Sätt dig i soffan, gärna med kläder på om det skulle komma några gäster som inte fattat att du har haft ruttnaäggsjukan. Be maken sätta på söndagssteken, är det en lördag får det bli en lördagsstek naturligtvis. 
Kolla mejl, Facebook, spela spel eller kolla tv så länge du tyar och så länge steken puttrar. Nu börjar det jobbiga. Såsen måste göras, potatiskskalandet lämnas med varm hand över till maken. När det är gjort och bordet dukat så sätter du dig och äter. Jag lovar, nu är du svinhungrig och känner att du skulle kunna äta en hel oxe. Det kan du med. Gör det. 
Ät så mycket du orkar. Svälj ner med vatten.
Sätt dig i soffan och skyll på att du är helt slut med tanke på sjukdomen du hade under natten. Då blir det inget knussel om vem ska ska plocka undan och diska. Du kan definitivt inte säga att du är slut på grund av all mat! Då får du hjälpa till. 
Efter nån timme eller så så borde du tya ta dig till badrummet. Dags att bli ren i ansiktet också. Lägg en lyxig ansiktsmask. Slipa hälarna. Noppa ögonbrynen, om du kan se utan glasögon, om du vill. 
Sjunk ner i soffan igen. Invänta Blå Ögon. 
Bestäm att du ska åka till jobbet en timme senare än vanligt och lägg dig med gott samvete. 

Jag lovar, man vaknar piggare än man trodde var möjligt. 
JAG känner mig åtminstone fit for fight idag. 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Thumbs crossed

Långt emellan inläggen

Johannesburg